Vetekudde Visa full storlek

Vetekudde

Den perfekta vetekudden! Vetekuddens jämna värme med kanalsömmar för att enkelt och lätt kunna användas på flera områden är fantastisk. Erbjudande

Mer detaljer

NAT403

249,00 kr

Reducerat pris!

-100,00 kr

349,00 kr

Vetekudde
Vetekuddens jämna värme med kanalsömmar för att enkelt och lätt kunna användas på flera områden är fantastisk. Den jämna värmen tillsammans med vetekornens tyngd ökar blodgenomströmningen i muskler och underlättar återhämtning. Vetekornen har en väldigt bra och värmehållande och värmeledande förmåga vilket gör att kudden håller en jämn och skön värme som hjälper dig att slappna av. Till skillnad från många mediciner verkar vetekudden utan biverkningar.

Vetekudden är gjord i 100% bomull och är kanalsydd för att kunna användas och anpassas på flera kroppsområden. Enkelt och lätt formar du kudden på och runt önskat område. Kudden levereras i ett fodral/örngott som enkelt kan tas av och tvättas vilket förlänger livslängden hos vetekudden. Våra vetekuddar är tillverkade i Sverige.

Värmning
Endast innerkudden ska värmas. En första värmning i micron på ca 3-5 minuter med en effekt på 600W brukar vara lagom för vår kudde, men prova dig gärna fram med din egen micro. För en uppföljande värmning när kudden börjar svalna brukar det räcka att halvera tiden. Vetekudden håller värmen i ca 30 minuter. (Om fett kommer på tyget kan det uppstå brännskador så tänk på att micron är rengjord).

Tips: Droppa gärna några droppar (2-3 droppar)
Lavenelolja på den uppvärmda kudden (efter micro värmning) och sätt därefter på örngottet.

Efter ett antal värmningar kan fukten i vetet ha avdunstat och kudden blir inte lika varm längre. Kudden har blivit torr. Detta avhjälper du genom att ställa ett glas vatten i micron samtidigt som du värmer vetekudden då och då. Vattnet ångar upp och vetet återfuktas.

Användningsområde:
Den uppvärmda vetekudden är ett skönt hjälpmedel vid smärtor såsom t ex nackont, träningsvärk, reumatisk värk, mensvärk m m. Vetekudden verkar också avstressande och lugnande.
När vetekudden istället är kyld, går den även att användas för att lindra svullnader.

Tänk på:
Följ uppvärmningsanvisningen och övriga skötselråd så att du kan njuta av din vetekudde i många år! Använd inte vetekudden på skadad hud eller vid akuta sjukdomsfall. Personer med känslig eller skadad hud, bör rådfråga läkare före användning.

Kudde storlek/ Längd: 47 cm Bredd: 20 cm
Örngott storlek/ Längd: 50 cm Bredd: 20 cm

Vetekudde med örngott
Ord pris 349:-
NU: 249:- (spara 100:-)
Art.nr NAT403 

 

 

Varukorg  

Inga produkter

0,00 kr Frakt
0,00 kr Totalt

Gå till kassan

Gårdsbutik

 
Läs mer under Information:
Prästgården Butik&Galleri
Välkommen! 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Ring gärna vår kundtjänst

Telefon:040 487314

Vi finns här för dig