Cleansing Cream Visa full storlek

Cleansing Cream

En naturlig skön rengöringskräm.  Unik två-i-en blandning av rengöringskräm och aningen skummande kräm. Ger det bästa av båda världar. En underbar kombination som avlägsnar orenheter och döda hudceller samtidigt som huden mjukas upp. Innehåller avocado, jojoba och lavendel. Skonsam rengöring för alla hudtyper.

Mer detaljer

NAT747

159,00 kr

Cleansing Cream

En naturlig skön rengöringskräm. Unik två-i-en blandning av rengöringskräm och aningen skummande kräm. Ger det bästa av båda världar. En underbar kombination som avlägsnar orenheter och döda hudceller samtidigt som huden mjukas upp. Innehåller avocado, jojoba och lavendel. Skonsam rengöring för alla hudtyper.

En paraben-, sulfat- , mineral-, silikon-, propylenglyckol- DEA fri produkt . Fritt från ethoxylat och artificiella färgämnen.

Unna dig den fantastiska och sköna rengöringskrämen! 

Avocado - Närande, vitaminrik E/D, lindrande, helande
Jojoba - Återställer hudens naturliga fuktbalans, solskydd
Lavendel - Lugnande, avslappnande

Pumpa ut önskad mängd i din hand eller på rengöringssvamp/pad (eller direkt på ansikte/kropp). Massera försiktigt in rengöringen på ansikte/hals (kropp). Skölj och upprepa vid behov för att uppnå maximal effekt. Följ upp med toner.

Cleansingkrämen används med fördel tillsammans med vår Facial toner och Eye makeup remover.

Rengöring
Rengör huden varje kväll! 
Det är viktigt att rengöra huden omsorgsfullt med en rengöringskräm varje kväll. Skölj eller torka av med bomullspad/tuss eller svamp. Följ upp med ansiktstoner som du baddar på med en pad eller tuss. Applicera därefter fuktighetscreme. 


Cleansing Cream
220 ml
Art.nr  NAT747
Ord pris 159:-

Varukorg  

Inga produkter

0,00 kr Frakt
0,00 kr Totalt

Gå till kassan

Gårdsbutik

 
Läs mer under Information:
Prästgården Butik&Galleri
Välkommen! 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Ring gärna vår kundtjänst

Telefon:040 487314

Vi finns här för dig

Erbjudande

» Alla specialare