Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med 25§ i personuppgiftslagen
Mayfair Direct AB är ansvarig för alla personupgifter som vi lagrar i vårt kundregister.
 De uppgifter som du lämnar används för att vi skall kunna administrera och genomföra ditt köp. Uppgifterna användes också för att utveckla vår hemsida och vår marknadsföring. I vår marknadsföring ingår att du får tillgång till våra nyhetsbrev - du kan när som helst tacka nej till ytterligare nyhetsbrev.

Säkra betalningar
Vi använder oss av 3D-Secure som är en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. Överföringen vid kortbetalningar sker med SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.
Tekniken innebär att när du använder ditt kort för att köpa varor eller tjänster på Internet är det upp till din kortutgivare eller bank att identifiera dig. Via krypterad kommunikation kontrolleras detta av kortföretaget via en speciell säkerhetsserver. Fördelen för dig som konsument att använda en betaltjänst på Internet som erbjuder 3DSecure innebär att du får en möjlighet att verifiera att du är den verkliga kortinnehavaren


Konsument / säker e-handel
Som konsument är det viktigt att alltid känna trygghet och säkerhet.
Som väletablerat företag följer vi Sveriges marknadsföringslag och Konsumentverkets riktlinjer vilket ger dig som kund en trygghet.

Mayfair Direct AB är ett väletablerat postorder-/näthandelsföretag inom hälsa och välbefinnande. I företaget finns 30 års kompetens och erfarenhet inom postorderhandel.

Internethandeln (e-handeln) har ökat starkt de senaste åren och innebär att du som konsument lättillgängligt får tillgång till många butiker och ett stort utbud av varor. Utbudet och urvalet är enormt och det kan vara svårt att välja och känna sig trygg med sitt val. E-handelns kraftiga ökning innebär att Konsumentverket, som bevakar marknaden så att lagar och regler efterföljs, har svårt att hinna med. Följden blir att oseriösa företag etablerar sig inom e-handeln och bedriver otillbörlig marknadsföring (oseriös och icke tillåten marknadsföring).

Som kund förväntar man sig vid ett köp att leverantören är seriös och pålitlig.
Mayfair Direct / Sabona garanterar säker e-handel!


Varukorg  

Inga produkter

0,00 kr Frakt
0,00 kr Totalt

Gå till kassan

Gårdsbutik

 
Läs mer under Information:
Prästgården Butik&Galleri
Välkommen! 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Ring gärna vår kundtjänst

Telefon:040 487314

Vi finns här för dig