Bra blodcirkulation är viktig för din hälsa!

Vad säger våra kunder om Sabona?

Vi hör dagligen av många av våra otroligt nöjda och tacksamma kunder. Telefonsamtal, email och brevhälsningar. Det är fantastiskt att få denna feedback. Naturligtvis får vi frågor om storlekar, modeller, material m m men ofta handlar det bara om att höra av sig för att man är så nöjd. Av alla kommentarer och inte minst rekommendationer och återköp förstår vi att det verkligen är så!

Sabonas produkter har funnits sedan 1950-talet och alltid stått för en mycket hög kvalitet, design och passform. Produkter i en klass för sig. Sabona – ger dig som kund såväl produkt som service av absolut högsta kvalitet! Detta är några av anledningarna till att våra kunder just väljer Sabona. Det är svårt att presentera och ge produkterna rättvisa på bild och i text men som våra kunder bekräftar, när man väl sett, känt och använt Sabonas produkter förstår man.

Våra kunder har olika problem och behov. Det kan vara allt från stelhet, ryggont, artros, fibromyalgi m m men även de som dagligen aktivt tränar på olika sätt som tex golf, tennis, ridning och innebandy. Många elitidrottsmän världen över har också valt just Sabona.

Peter Hanson
En av Sveriges bästa golfspelare som spelar 
både på Europa Touren och USA touren.
Ryder Cup spelare 2010 och 2012.
Segern i Shanghai gjorde att Peter blev detta år
rankad som nr 17 i världen! 

"Jag använder alltid mitt magnetarmband och
det är många med mig som spelar på touren som 
valt just Sabona magnetarmband”.Varukorg  

Inga produkter

0,00 kr Frakt
0,00 kr Totalt

Gå till kassan

Gårdsbutik

 
Läs mer under Information:
Prästgården Butik&Galleri
Välkommen! 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Ring gärna vår kundtjänst

Telefon:040 487314

Vi finns här för dig