Rosenträolja Visa full storlek

Rosenträolja

Rosenolja är en mild behaglig olja med varm mjuk blommig frisk doft. Används ofta som ingrediens vid framställning av parfym, inom örtkosmetik och naturlig hud-/kroppsvård. Rosenolja anses ha en stabiliserande, uppiggande, stärkande, lugnande och bakteriedödande verkan.

Mer detaljer

NAT153

Lägg i varukorgen

Rosenträ (Aniba roaeodora)

Rosenolja är en mild behaglig olja med varm mjuk blommig frisk doft. Används ofta som ingrediens vid framställning av parfym, inom örtkosmetik och naturlig hud-/kroppsvård. Rosenolja anses ha en stabiliserande, uppiggande, stärkande, lugnande och bakteriedödande verkan. Bra vid hudskador, eksem, ärr och acne. Även insektsavskräckande effekt.

Passar bra att blandas med; Cederträ, Sandelträ, Lavendel, Patchouli, Basilika, Mandarin, Ylang Ylang

Tips för användning:

  • Blanda gärna rosenoljan i basolja (mandelolja/jojobaolja) och massera
  • Blanda gärna rosenoljan i din basolja och använd som lotion. (Bra vid hudskador)
  • Blanda i basolja och häll i badet vid förkylning
  • Droppa några droppar på näsduk och andas/lukta in försiktigt (vid förkylning)
  • Blanda oljan i vatten och spraya som rumsspray
  • Använd i doftspridare/luftrenare och aromalampa för en angenäm doft
  • Använd som insektsavskräckare!


Framställning:
 Ångdestillerad

Ursprung: Indonesien

Art.nr NAT153
10 ml
Ord.pris 76:-

Läs gärna mer under rubriken "INFORMATION - Vad är eteriska oljor?”

Läs gärna mer under rubriken ”INFORMATION – Vad är aromaterapi?”

 


 

 

Varukorg  

Inga produkter

0,00 kr Frakt
0,00 kr Totalt

Gå till kassan

Gårdsbutik

 
Läs mer under Information:
Prästgården Butik&Galleri
Välkommen! 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Ring gärna vår kundtjänst

Telefon:040 487314

Vi finns här för dig

Erbjudande

» Alla specialare